Logo

Η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Πύργου σε συναυλία με τη Γερμανική χορωδία Choral

ph-t910356-.jpgΗ χορωδία του 2ου Γυμνασίου Πύργου έλαβε τιμητική πρόσκληση από τον Υπεύθυνο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, κ. Γεώργιο Σαραντόπουλο να λάβει μέρος σε συναυλία με παιδική χορωδία από το Μόναχο με την επωνυμία Choral και να τραγουδήσουν από κοινού κάποια τραγούδια στο πλαίσιο των συνεργασιών του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης με μουσικά σύνολα από το εξωτερικό. Θα δοθούν δυο συναυλίες την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 σε Πύργο και Λεχαινά.

Εκδηλώσεις λήξης διδακτικού έτους 2022-2023

liksi1

Tο 2ο Γυμνάσιο Πύργου πραγματοποίησε εκδηλώσεις για την λήξη του σχολικού-διδακτικού έτους στο Γυμναστήριο και στον προαύλιο χώρο, με την παρουσία των Σχολικών Συμβούλων των Φιλολόγων κ. Γεωργίας Νικολετσέα και Πληροφορικής κ. Αντωνίου Μαρίτσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εσπερίδα Αστροφυσικής στον Πύργο

astra1

Το Σάββατο, 29 Απριλίου και ώρα 19.15, στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας στον Πύργο, το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο ΓΕΛ Πύργου, με τα Παραρτήματα Ηλείας των Θεολόγων, Μαθηματικών, Φιλολόγων και Φυσικών, συνδιοργάνωσαν αστροφυσική βραδιά με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Αστροφυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτη Νιάρχο. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εσπερίδα Αστροφυσικής στον Πύργο στις 29/04

esp1

Το Σάββατο, 29 Απριλίου και ώρα 19.15, στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας στον Πύργο, το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο ΓΕΛ Πύργου, με τα Παραρτήματα Ηλείας των Θεολόγων, Μαθηματικών, Φιλολόγων και Φυσικών, συνδιοργανώνουν αστροφυσική βραδιά με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Αστροφυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτη Νιάρχο.

Διαβάστε Περισσότερα