Logo

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας 2ου Γυμνασίου Πύργου 2023-2024

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του σχολείου 2023-2024 από το  συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2023-2024 εγκεκριμένος.pdf)ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2023-2024 εγκεκριμένος.pdf836 kB

Εντυπωσίασε το 2ο Γυμνάσιο στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στον Πύργο

https://www.ilia24.gr/index.php/pyrgos-koinonia/24411-entypwsiase-to-2o%20-gymnasio-sto-festibal-pshfiakhs-dhmioyrgias-ston-pyrgo-fwto?fbclid=IwAR1gU46jMM43ygLiYV2E4iM5mWrmyZi78haTKUSVdVvLu6HR3Wcb_tc-HbA

Το 2ο Γυμνάσιο Πύργου, εντυπωσίασε και φέτος με τη συμμετοχή του στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που διεξήχθη την Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου.

Αυτή η σχολική καινοτόμος δράση παρουσίασης εφαρμογών ψηφιακής δημιουργίας μαθητών, διοργανώθηκε από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας (νεοσύστατη δομή του Υπ. Παιδείας) και διεξήχθη με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Πληροφορικής των σχολικών μονάδων σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες εκπαιδευτικών. Οι μαθητές παρουσίασαν έργα ψηφιακής δημιουργίας που εκπονήθηκαν στα μαθήματα Πληροφορικής, καθώς και σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες (Περιβαλλοντικές, Πολιτιστικές, Αγωγής Υγείας κ.α.) αναδεικνύοντας έτσι τη θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας ως πολύτιμου εκπαιδευτικού εργαλείου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαθητές από τη Lyon της Γαλλίας στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

Την Τετάρτη 10 Απρίλη, επισκέφθηκαν το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο 32 μαθητές με τους καθηγητές τους από σχολείο της πόλης Lyon της Γαλλίας (College Saint – Thome d’ Aquin- veritas)στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής μαθητών (Erasmus).

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Την Δευτέρα 8 Απριλίου το απόγευμα έρχονται στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου 32 γάλλοι μαθητές με τους 3 συνοδούς καθηγητές τους, από το Γαλλικό σχολείο Saint-Thomas d’Aquin-Veritas της Lyon, στο πλαίσιο της Αδελφοποίησης των 2 σχολείων.

Διαβάστε Περισσότερα